Alkoholtester

Der er flere og flere, som anskaffer sig deres egen private alkoholtester. Og det kan der være mange gode grunde til. Det kan eksempelvis være, at man har et firma, hvor det er altafgørende at vide, at ens medarbejdere ikke har den mindste smule alkohol i blodet. Det kan være i et vognselskab. Der er mange taxa- og lastbilfirmaer, som har deres egen alkoholtester. Det kan også være interessant at bruge i privat brug. Eksempelvis inden man skal ud og køre bil. Med en alkoholtester ved man lynhurtigt om det er lovligt og forsvarligt at sætte sig bag rettet.

Der er flere forskellige typer af alkoholtester på markedet. Markedets bedste er nok den digitale og fuldautomatiske alkoholtester. Der er ikke andet, som måler koncentrationen i blodet lige så godt, bortset fra en blodprøve på hospitalet. En blodprøve tager dog noget længere tid at foretage. Den fuldautomatiske alkoholtester virker ved hjælp af en brændselscelle, som sidder i alkoholtesteren. Levetiden og nøjagtigheden på en alkoholtester afgøres af, hvor stor brændselscellen er. Derfor er det vigtigt at undersøge mere om instrumentets brændselscelle inden man køber en alkoholtester.

Det eneste man skal gøre for at måle sin promille med en fuldautomatisk alkoholtester er, at puste i det lille plasticrør, som sættes på testeren. Når man køber en alkoholtester, får man altid en god portion mundstykker med i købet. Mundstykket skal skiftes hver gang man vil benytte sin alkoholtester. Det sikrer, at målingen bliver helt nøjagtig, og at sygdomme ikke spredes gennem alkoholtesteren, som sagtens kan benyttes af mange forskellige.

Det tager kun få sekunder, at måle sin koncentration af alkohol i blodet. Efter at man har pustet i alkoholtesteren, skal den holdes stille i et par sekunder. Derefter vises den nøjagtige alkoholkoncentration i blodet på testerens digitale display. De alkoholtestere som kan købes i dag er meget forskellige. Nogle bruger almindelige batterier, mens andre skal oplades fra gang til gang. Prisen mellem de forskellige instrumenter varierer også meget, så det er vigtigt at undersøge markedet grundigt inden man køber. Selvom man gerne vil spare penge, er det vigtigt ikke at købe en alkoholtester, som er alt for billig.

Comments are closed.