Et fascinerende slag

 

Det kan som kommende far og mor godt være virkelig fascinerende at betragte sit lille barns hjerteslag for første gang. Dette er muligt med en hjertelyds monitor, der gør det muligt at se barnets hjerteslag allerede efter 12 uger. Heldigvis er mange forhandlere opmærksomme på at du som far og mor skal kunne være sikker på, at de produkter du erhverver dig, er produkter af stor kvalitet, så du kan følgelig være overbevist om og sikker på, at hjertelydsmonitoren  du beslutter dig for at anskaffe er af den fuldkomne største kvalitet, som er på markedet. Flere og flere har dog derudover en rad af stramme forventninger til sine producenter, som gør det muligt  at tilbyde sine produkter til en virkelig konkurrencevenlig pris, der selvsagt vil komme dig til gode, som kunde.

Det er rigtig snildt at benytte en hjertelyds monitor, og det kan gøre at der skabes nogle helt specielle bånd forældre og barn imellem, selv før babyen i og for sig er kommet til verden. Det er så at sige muligt at følge med i sit barn på tætteste hold, hvilket er en overvældende  oplevelse, som blivende forældre. Nogle forhandlere sælger monitorerne  som anvender den samme teknik, ligesom du kender det fra jordmoderen, og derfor kan du være sikker på den fortrinlige kvalitet. Her er der altså tale om, at den scanner den gravides mave ved brug af ultralyd, der er fuldstændig ufarligt for både mor og barn.

Det har før været rigtig dyrt at fremskaffe en hjertelyds monitor, og det var på den måde forbeholdt jordmødrene at forrette disse scanninger med ultralyd, men med den udvikling vi ser i dag, er det nu muligt at købe monitoren på egen hånd, så du kan følge babyen selv. D.d. er det dybest set langt fra så dyrt at skaffe sig en monitor, som en stor del priser er et virkelig fint tegn på. Nogle steder kan du være så heldig at finde en monitor, som koster så lidt som 375,- inklusiv levering.

Som en yderligere lille detalje, er det på nogle hjertelydsmonitorer muligt at tilslutte monitoren til din pc, så du kan afsende lydfilerne af babyens hjertebanken til venner og familie. Nogle hjertelyds monitorer er udstyret med både højtaler og stort grafisk LED display, som gør det muligt for jer at følge med i babyens udvikling på overvældende  tæt hold.

Comments are closed.