procenter på fedtet

 

Svær overvægt bliver et stadig højere problem blandt danske folk. Men heldigvis findes der også mange der begynder, at gøre noget ved problemet. For der findes ikke mange der længere er helt ligeglade. Når man snakker overvægt er noget af det vigtigste fedtprocenten for det er fedtprocenten der reelt fortæller om du har et problem.

Mange ved godt, at muskler vejer mere end fedt og det er ikke normalt dårligt, at have en stor del muskler. Det er på den anden side ikke sundt dersom man er stor grundet en meget stor fedtprocent. I de fleste tilfælde kan man temmelig let se hvorvidt en person har meget fedt eller en god del muskler på kroppen, men det kan dog sagtens snyde lidt.

Når mange starter på en kur og gerne vil tabe sig, bruger de en del tid på, at undersøge vægten. Men vægten giver faktisk på utrolig mange måder et ukorrekt billede. For du kan som sagt godt have en god del muskler og derfor veje meget uden, at det er negativt. Derudover kan du sagtens tabe dig på din kur, men dersom det udelukkende er muskler du taber, kan du ikke rigtig bruge vægten til noget. Det er derfor du i stedet skal anvende en fedtprocent måler, eventuelt sammen med din vægt.

For med en fedtprocent måler kan du løbende holde styr på hvor meget fedt du taber. Det kan virke utrolig motiverende, specielt i de perioder hvor man smider meget fedt hurtigt. Man skal dog også være opmærksom på, at der vil komme perioder hvor man ikke taber sig så meget.

Det er ikke besværligt, at få fat i en fedtprocent måler. Der eksisterer utrolig mange steder der forhandler disse i Danmark. Der eksisterer også mange forskellige slags, så det kan være en fordelagtig god ide, at beslutte  med sig selv hvilken slags man ønsker.

Det kunne f.eks. være man gerne vil have en af de meget billige målere, der til gengæld ikke er så præcise. Eller man vil måske gerne ud og skaffe en utrolig god fedtprocent måler, valget er dit.

Comments are closed.